- “BİR DÖNEM YAPIP BIRAKACAĞIM”

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Malatya’da bir muhtar, emeline 15 yıl sonra kavuştuğunu söyledi. 
Malatya merkez Zaviye Mahallesi muhtarlığına 30 Mart 2014 yerel seçiminde seçilen Baki Ulutaş, muhtarlık emeline yıllar sonra kavuşmanın sevincini yaşıyor.
Elazığ’ın Baskil İlçesi doğumlu olan ve Maliye’den emekli Baki Ulutaş, son 3 muhtarlık seçimine katıldığını ancak nasibin, 30 Mart 2014 yerel seçiminde olduğunu belirtti.
Daha önceleri de muhtar adayı olduğunu ancak kazanamadığını söyleyen Baki Ulutaş, “Zaviye Mahallesi Muhtarı Nedim Gündüz, 7 dönemdir, 34 yıl muhtarlık göreve yaptı. 30 Mart 2014 yerel seçiminde benimle birlikte 4 aday vardı. Seçim sonucunda ben 4 bin 288, eski muhtar Nedim Gündüz ise 3 bin 599 oy aldı. Muhtarlık mührünü aldım çok şükür. Ancak emelime ulaştım. Bu nedenle bir dönem yapıp bırakmayı düşünüyordum” ifadelerini kullandı.
Malatya’nın Akçadağ İlçesi doğumluların çoğunlukta bulunduğu Zaviye Mahallesi’ne en iyi hizmeti getirmek için çaba göstereceğini söyleyen Ulutaş, “Hizmetleri aza arkadaşlarımla hep birlikte yapacağız” şeklinde konuştu.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam