180 KİŞİYE GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ VERİLECEK

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Malatya merkez İlçe Battalgazi Belediyesi ile KOSGEB Malatya Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından ortaklaşa “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi” düzenlenecek. 
“Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi” için başvuruların 8 Ağustos 2014 Cuma Günü sona ereceği belirtildi. Konu ile ilgili olarak Battalgazi Belediyesi Basın Yayın Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, “Battalgazi Belediyesi ile KOSGEB Malatya Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından ortaklaşa “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi” düzenlenecektir. 11 Ağustos - 4 Ekim 2014 tarihleri arasında 180 kişiye verilecek olan “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi” ile girişimciler iş kurma fırsatı yakalayabilecektir. Kursu başarı ile bitiren kursiyerlere, 30 bin TL hibe, 70 bin TL faizsiz kredi olmak üzere toplamda 100 bin TL destekten yararlanabileceklerdir” ifadelerine yer verildi.
Açıklamanın son bölümünde ise, iş kurmak isteyenlerin Battalgazi Belediyesi ile KOSGEB Malatya Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenecek olan “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi” için Battalgazi Belediyesi’ne başvurmaları istendi. Başvuruların 8 Ağustos 2014 Cuma Günü sona ereceği kaydedildi.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam