"2 PUAN KAYBETTİK DİYEBİLİRİZ"

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Ümraniyespor'un teknik direktörü İlker Erdem, Malatya'da aldıkları 1 puanın kendileri için önemli olduğunu ifade etti.

Erdem, Yeni Malatyaspor'un gücünü iyi bildiklerini ifade ederek, "Bizler haddimizi bilerek oynadık. Fakat oyunun bazı bölümlerinde kırılma anları vardır biz onları değerlendiremedik. Oyunun geneline bakıldığı zaman pozisyonlara girmeye çalışan taraf bizdik. Rakip 10 kişi kaldıktan sonrada etkili olmaya çalıştık fakat ağır bir zeminde ve kaliteli bir takıma karşı oynanan müsabakadan 1 puan aldık. Mutlu değiliz ama bu yolda puan her zaman puandır. Rakibimizden deplasmanda aldığımız bu 1 puan önemliydi. Bugün üzücü bir taraf ise taraftarın olmamasıdır. Futbol böyle biraz zor oyun ve zevksiz bir oyun haline geliyor" dedi.

"2 PUAN KAYBETTİK DİYEBİLİRİZ"

Yeni Malatyaspor karşısında aldıkları 1 puan için sevinçli olduklarını kaydeden Erdem, "Malatya”da bir puan önemlidir. Oyunun gidişatı içerisindeki pozisyonlara baktığımız zaman ve rakibin 10 kişi kaldığını değerlendirirsek tabii ki 2 puan kaybettik diye biliriz. Ligin geneline baktığımız zaman ise diğer takımların da bugün kazanmalarını göz önüne alırsak eksik maç çok önemli değil sadece önümüzdeki müsabakaları kazanmak zorundayız. Bu lig çok zor bir ligdir daraldıkça da daha da zor olacaktır. Küme düşme, Play-Off'a çıkma, PTT Ligine çıkma açısından biraz daha zorlaşacak ama bizler haddimizi biliyoruz. Oynanan müsabakaları her zaman dengeli, garanti ve oyunu sonuçlandıracak pozisyonları değerlendirmeye çalışıyoruz. O anlamda puanını kaybedilmesi önemli değil alınan 1 puanda olsa sevinçliyiz” diye konuştu./FERDİ DURDU

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam