2023 Yılı Fırat Turu Destek Programı Başlatıldı

2023 Yılı Fırat Turu Destek Programı Başlatıldı
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Değerli Basın Mensubu,

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü koordinasyonunda faaliyet gösteren Fırat Kalkınma Ajansı tarafından TRB1 Bölgesinde yer alan Malatya, Elazığ, Bingöl, Tunceli turizmin canlandırılması amacıyla başlatılan Fırat Turu programıyla seyahat acentelerine tur başına 36 bin TL’ye kadar destek sağlanarak bölgeye düzenlenen tur sayısının artırılması ve bölgenin tanıtılması amaçlanıyor.

Programa ilişkin metin ve görseller ekte yer almaktadır.

İyi çalışmalar dileriz. 
Bu e-posta ve içeriği Fırat Kalkınma Ajansı personelleri tarafından yalnızca iş amaçlı oluşturulmuştur ve kişisel veriler ile gizli kalması gereken ticari verileri içerebilir. Eposta içeriği ve eklerinin gizli olduğunu ve sadece iş gereği gönderildiğini, www.fka.gov.tr adresinde yer alan Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında aydınlatma metni ve Ajans politikalarında belirtilen gönderilme amacı dışında kullanılamayacağını bildiriyoruz. Bu verileri sisteminizde güvenle saklamanız, gereken özeni göstermeniz Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca yasal yükümlülüğünüzdür. Şayet bu e-posta size yanlışlıkla iletilmiş ve kişisel verileri ya da ticari sırları içeriyor ise 6698 say�= 1lı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu gereğince sisteminizden silinmesini tavsiye eder, aksinin sorumluluğunuza yol açabileceğini belirtiriz.

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar
Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam