28 Şubat Mağduru Ailelere Ziyaret

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Kalkışma Davasını takip etmek üzere Malatya’ya gelen İnsan Haklarından Sorumlu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ravza Kavakçı Kan, 28 Şubat Mağduru aileler ile bir araya geldi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kan, ziyarette yaptığı konuşmada, sokaklarda sadece tanklarla yürünmediğini, insanların hayatlarının, hayallerinin üzerinden tanklarla geçildiğini vurguladı.

İlk olarak Zekeriya Şengöz’ü evinde ziyaret eden Kan, bu darbenin mahkeme kararıyla tescillenmesini beklediklerine işaret ederek, "Bu 28 Şubat sürecinde rol alan, planlamasını yapan, insanların geleceklerini karartan zihniyetin, adaletin tecelli etmesiyle karşı karşıya kalması için bekliyoruz.” dedi.

 Kan, daha sonra 28 Şubat döneminde başörtüsü nedeniyle kızları mağdur edilen aileyi ziyaret etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ravza Kavakcı Kan’a Sosyal Politikalardan Sorumlu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık ile AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’da eşlik etti.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam