44 MALATYASPOR AMANİ İLE ANLAŞTI

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

 Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) takımlarından 44 Malatyaspor, forvet oyuncusu Kouakou Herve Amani ile anlaştı. 
44 Malatyaspor Fildişili Amani ile yeniden anlaşma sağladı. Geçtiğimiz yıl vize problemi nedeniyle ligin ikinci yarısında forma giyen ve takıma büyük katkı sağlayan genç forvet oyuncusu Kouakou Herve Amani, 44 Malatyaspor ile yeniden anlaştı. 22 yaşındaki Amani, şuanda vize problemi nedeniyle ülkesi Fildişi'nde bulunuyor.
44 Malatyaspor Kulüp 2. Başkanı Barış Bingöl, Fildişili Amani ile yeniden anlaştıklarını belirterek, şuanda vize problemi nedeniyle Fildişili oyuncunun ülkesinde bulunduğunu söyledi.
Amani'ye sporcu vizesi almak için çalıştıklarını ifade eden Bingöl, "Geçtiğimiz sezon ligin ikinci yarısında takımımızda forma giyen Amani'nin vizesi sona erdi. Şuanda ülkesinde bulunan Amani ile yeniden anlaştık. Şuanda oyuncumuza sporcu vizesi almak için çalışıyoruz. Sporcu vizesi alırsak, Amani bayramdan sonra Malatya'daki kamp çalışmalarımıza katılacak. Bu noktada bize yardımcı olan AK Parti Malatya Milletvekilimiz Mustafa Şahin'e teşekkür ediyoruz" dedi.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam