44 MALATYASPOR, DERSİMSPOR'A BİLENİYOR

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

 Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 3. Grup takımlarından 44 Malatyaspor'un forvet oyuncusu Selim Dağ, Dersimspor'u yenip, iyi gidişi sürdürmek istediklerini söyledi. 
Yeşiltepe Stadı'nda gazetecilere açıklamalarda bulunan golcü futbolcu, "Pazarcıkspor ile zorlu bir karşılaşma oynadık. Maça iyi başladık. İyi futbolla birlikte istediğimiz sonucu aldık. 3 puanı aldığımız için çok mutluyuz" dedi.
Dağ, Dersimspor ile zorlu ve önemli bir karşılaşma oynayacaklarını ifade ederek, "Dersimspor ile kritik bir karşılaşma oynayacağız. Zorlu bir karşılaşma olacak. Bu bilinçle hazırlıklarımızı yapıyoruz. Bizim için final niteliğinde bir karşılaşma. Puan kaybına tahammülümüz yok. İnşallah Dersimspor deplasmanından 3 puanla döneceğiz" şeklinde konuştu.
Kimin gol attığından çok takımın galip gelmesinin önemli olduğunu dile getiren Selim Dağ, "İnşallah gollerim devam edecek. Ama kimin gol attığından çok takımın galip gelmesi daha önemli. Bende kendi adıma gol atmayı istiyorum. Bazen olmayınca olmuyor. Ama bundan sonraki süreçte eski Selim'i izlettireceğim" dedi.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam