44 MALATYASPOR PUAN AVINDA

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 3. Grup'ta zirveyi yakından takip eden ve şampiyonluk yarışını sürdüren 44 Malatyaspor, zorlu Adıyamanspor maçından 3 puan çıkarmanın hesaplarını yapıyor.

BAL 3. Grup'ta 34 puanla üçüncü sırada yer alan 44 Malatyaspor, Pazar günü deplasmanda Adıyamanspor ile karşılaşacak. Zorlu karşılaşmadan galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yapan sarı kırmızılılar, üzerinde bulunan takımlarında puan kaybetmesini bekleyecek.

44 Malatyaspor'un teknik direktörü İsmail Tekin, ligde haftalar ilerledikçe şampiyonluk yarışının kızıştığını söyledi. Zorlu maçlar oynadıklarını dile getiren tecrübeli teknik adam, "Zirvenin 4 puan gerisindeyiz. Birbirinden kritik karşılaşmalar oynuyoruz. Her maç final niteliğinde ve hepsini ayrı ayrı düşünüyoruz. Bu haftaki rakibimiz Adıyamanspor. Zorlu bir deplasmana gideceğiz. Bu zorlu deplasmandan 3 puanla ayrılıp, önümüze umutla bakmak istiyoruz" dedi. /FERDİ DURDU

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam