44 MALATYASPOR, REYHANLI BELEDİYESPOR MAÇI HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 3. Grup takımlarından 44 Malatyaspor, Reyhanlı Belediyespor maçının hazırlıklarına başladı. 
Ligin 28. haftasında Yeşiltepe Stadı'nda oynanan karşılaşmada Şehit Kamil Belediyespor'u 4-1 yenerek, zirve takibini sürdüren 44 Malatyaspor, Pazar günü deplasmanda Reyhanlı Belediyespor ile karşılaşacak.
Zirveyi yakından ilgilendiren karşılaşmanın hazırlıklarına Malatya İnönü Üniversitesi Stadı'nda yaptığı çalışmayla başlayan sarı kırmızılı takım, kalan 2 maçını kazanıp, bir üst lige çıkmanın hesaplarını yapıyor.
44 Malatyaspor Teknik Sorumlusu Mahmut Evren, ligde 58 puanla ikinci sırada bulunduklarını ifade ederek, "Şehit Kamil Belediyespor maçını kazanmayı çok istiyorduk. Futbolcularımız karşılaşmaya çok iyi başladı. Çocuklarımız üstün bir performans sergiledi ve bir final maçını daha kayıpsız geçtik" dedi.
Evren, her maçın kendileri için final niteliğinde olduğunu kaydederek, "Her maç bizim için final niteliği taşıyor. Puan kaybetme lüksümüz yok. Futbolcularımızda bunun bilincinde. Bütün çalışmalarımızı bu doğrultuda yapıyoruz. Önümüzde 2 final maçı var. O 2 final maçını da kayıpsız geçersek, şampiyonluk kupasını Malatya'ya getiririz" ifadelerini kullandı.
Malatya'ya ikinci bir profesyonel takımı kazandırmak istediklerini dile getiren Evren, "Amacımız 44 Malatyaspor'u bir üst lige taşımak. Bunun için çalışıyoruz. Malatya futbolunu iyi yerlere taşımak için emek veriyoruz. İnşallah emeklerimizin karşılığını alacağız" diye konuştu.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam