44 MALATYASPOR'UN BAŞKAN YARDIMCISI TURGAY RÜZGAR:

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 3. Grup takımlarından 44 Malatyaspor'un Kulüp Başkan Yardımcısı Turgay Rüzgar, sezonu şampiyon tamamlayacaklarına inandıklarını söyledi. 
Yeşiltepe'de gazetecilere açıklamada bulunan Rüzgar, devre arasında takıma yapacakları takviyeyle, şampiyonluğa ulaşacaklarını ifade etti.
Rüzgar, Dersimspor karşısında iyi bir futbol oynamalarına karşın mağlup olduklarını kaydederek, "Dersimspor maçında futbolcularımız çok güzel bir mücadele etti. 1-0 mağlup olduk. Fakat bir penaltı kaçırdık. Golü bulsaydık maçı çevirebilirdik. Olmadı. Saha zemini çok bozuktu. Zeminden dolayı 2 futbolcumuz sakatlandı. Önümüzdeki maçlara bakacağız. Bu hafta zor bir takım ile kendi evimizde karşılaşacağız. Düşme tehlikesi olan bir takım Adıyaman İl Özel İdarespor. İçeride pek kaybımız yok. İnşallah bu hafta güzel bir galibiyet ile ilk yarıyı noktalarız" dedi.
"TRANSFER YAPACAĞIZ"
Devre arasında transfer yapacaklarını dile getiren Rüzgar, "Teknik Direktörümüz ile bir görüşmemiz oldu. Takımda bazı bölgelere transfer takviyemiz olacak. Bu transferlerden biri forvete diğeri de sağ kanat bölgesine olacak. 2 ya da 3 tane iyi bir transfer gerçekleştireceğiz. İnşallah o transferimizi gerçekleştirip yolumuza emin adımlarla ilerleyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam