“44 PROJEMİZ İLE VATANDAŞLARIMIZIN KARŞINA ÇIKACAĞIZ”

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

AK Parti’nin Malatya merkez ilçe Yeşilyurt Belediye Başkanlığı adayı Hacı Uğur Polat, Malatya Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği'ni ziyaret etti.
Mahalle ve Köy Muhtarları Derneği Başkanı Aliseydi Yücekaya ve mahalle muhtarları ile bir süre sohbet eden Hacı Uğur Polat, Yeşilyurt ilçesiyle ilgili projeler ve çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Ziyarette konuşan Polat, seçildikleri takdirde muhtarlar, STK’larla birlik, beraberlik ve bütünlük ile Yeşilyurt’u daha ileri götürmek için çalışacaklarını belirterek şunları kaydetti:
“Yeşilyurt’ta 44 projemiz ile vatandaşlarımızın karşına çıkacağız. Malatya’mızın plakası 44 ve bizde hazırladığımız ve adını ‘44 Proje’ olarak belirlediğimiz projeleri yakında açıklayacağız. Projelerimizin içerisinde Yeşilyurt'un değişim ve dönüşümünde çok ciddi çalışmalarımız bulunuyor. Bu projelerimiz ile yeşil Yeşilyurt’umuza birçok yenilik sağlayacağız. Cenab-ı Allah nasip ederse Yeşilyurt ilçemizi istişareye açık bir şekilde hep birlikte yöneteceğiz.”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Mahalle ve Köy Muhtarları Derneği Başkanı Aliseydi Yücekaya ise Polat’a başarılar dileyerek, “Hacı Uğur Polat’a 30 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimde başarılar diliyoruz” dedi.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam