"5 YIL ÖNCEKİ PROJELERİ AÇIKLIYORLAR"

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

 30 Mart’ta yapılacak yerel seçimler öncesi çalışmalarını sürdüren Saadet Partisi Malatya merkez ilçe Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Mimar Yaşar Köksal, Fazilet Sitesi'nden oturan ev sakinleriyle bir araya geldi.
Ev sakinlerinin sorunlarını dinleyen ve bölgeyle ilgili projelerini açıklayan Mimar Yaşar Köksal, "Bu seçim bir belediye başkanlık seçimi olduğu halde, imarla, şehircilikle, belediyecilikle, uzaktan yakından ilgisi, bilgisi, tecrübesi ve yeterliliği olmayanlar, bu açıklarını kapatmak için bu seçimi bir genel seçim havasına sokarak, Malatyalıları bu dönemde de kandırmak ve aldatmak istiyor. Ama inşallah Malatyalılar bu oyuna gelmeyecek. Birkaç gündür sizlerde görüyorsunuz, bir proje açıklama furyası başlamış. Çok büyük paralarla ajans firmalarına hazırlattıkları projeleri sadece okuyorlar. Açıkladıkları projelerin detaylarından, uygulanabilirliğinden, maliyetinden, hangi kaynakla nasıl yapılacağından, haberleri bile yok. 5 yıl önce de aynı projeleri yazmışlardı. 5 yıl sonra o projelerle ilgili tek bir adım atılmamış. Mesela Kuzey çevre yolu 1 santim bile adım atılmamış, 5 sene önce yazmışlar açamamışlar 5 sene sonra yine aynı pahalı kitaplara bunu koyuyorlar. Bunu anlamak mümkün değil. Ama inşallah bu seçimde Malatyalılar bu oyuna düşmeyecek herkes kimin neleri söz verip neleri yapamadığını çok iyi biliyor" şeklinde konuştu.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam