78 CHP İL BAŞKANI BİR ARAYA GELDİ

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

 Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) 5-6 Eylül'de yapılacak olan kurultay öncesinde 78 CHP İl Başkanı bir araya gelerek, değerlendirmede bulundu.
Toplantıyla ilgili CHP Malatya İl Teşkilatı'ndan yapılan açıklamada; "Biz CHP İl Başkanları olarak; Sayın Genel Başkanımızın Yerel Seçimlerin ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin hemen ardından bizzat çağrı yaparak, Olağanüstü Kurultayı toplanmasını takdirle karşılıyoruz. Bu kurultayda partimiz Birlik, Beraberlik ve Halkımızın Umudu olarak, daha da güçlenerek çıkacaktır, Buna inanıyoruz. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun, özgürlük, demokrasi, evrensel hukuk, temel insan hakları, barış ve cumhuriyetimizin temel değerleri için vermiş olduğu mücadeleyi destekliyoruz. Genel Başkanımızın, partimizin değişim sürecini tamamlamak, tüm Türkiye’yi kucaklamak adına attığı cesur adımların İl Başkanları olarak arksında duruyoruz. Cumhuriyet Halk Partisinin temel unsuru olan Örgütlerimizin ve üyelerimizin arzusu; genel başkanımızın demokratik, katılımcı, bilgiyi ve liyakati öne çıkaran, parti disiplinini sağlayan, örgütlerin taleplerine açık bir yönetim anlayışı ve işleyişini daha da güçlendireceğine inanıyor ve güveniyoruz. İçinde bulunduğumuz tarihsel süreci de göz önüne alarak, ülkemizde yaşanan kutuplaşma, ayrışma ve ekonomik yozlaşmayı sonlandıracağını; ekonomik refahı, adaleti ve toplumsal bütünlüğü sağlayacağına, partimizi iktidara, ülkemizi geleceğe taşıyacağına inandığımız Sayın Genel Başkanımıza desteğimiz tamdır" denildi.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam