85 YAŞINDAKİ KAYIP ŞAHIS 17 SAAT SONRA BULUNDU

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Darende ilçesinin Şuğul Mahallesinde ikamet eden ve alış veriş için geldiği ilçeden dönerken yolunu şaşırıp arazide kaybolan 85 yaşındaki Abdulkadir Işık, 17 saat süren çalışmanın ardından Yukarıulupınar Mahallesi yakınlarında yaralı halde bulundu. 
Gece boyu süren aramaların ardından havanın aydınlanması ile ekip sayısı artırılarak yapılan aramalarda Işık, AFAD ve DAKUT ekibi tarafından baygın halde bulundu.
Kaymakam Bünyamin Kuş, Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Hacı Güneşli ve Toplum Sağlığı Merkezi Sorumlu Tabibi Serdar Deveci de aramalara katılarak ekiplere yardımcı olmaya çalıştı.
Darende Kaymakamı Bünyamin Kuş şahsın kaybolduğuna dair haber geldikten sonra yapılan araştırmalarda bindiği minibüsten yanlış yerde indiğinin belirlendiğini ve son olarak görüldüğü alanda geceden itibaren arama çalışmaları yürütüldüğünü kaydetti.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam