95 İŞ YERİ DENETLENDİ

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

 Vatandaşların sağlıklı gıda tüketimini sağlamak amacıyla Malatya merkez ilçe Battalgazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan Bayramı öncesi denetimlerini artırdı. 
Bayram öncesi tatlı, şeker ve çikolata imalathanesi ve satış yerlerinde denetimlerini yoğunlaştıran zabıta ekipleri, gıda ürünlerinin sağlık koşullarına uygun imalatının yapılıp yapılmadığının yanı sıra, gıda ürünlerinin son kullanma tarihlerinin geçip geçmediğini de denetledi.
Battalgazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, denetim çalışmaları kapsamında 95 iş yerini denetlerken, 17 iş yeri ise görülen eksiklikler üzerine uyarıldı. Vatandaşların sağlıksız koşullarda ve açıkta satılan ürünlere yönelmemelerini tavsiye eden yetkililer, alışveriş yapan vatandaşlardan belgeli ve kapalı paket içinde satılan ürünleri tercih etmelerini ve pazarlarda açıkta satılan ürünleri alırken aşırı sıcağa maruz kalmış ürünlerden kaçınmalarını istediler. Öte yandan Battalgazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan Bayramı öncesi denetimlerini her geçen gün artırarak devam edeceği kaydedildi.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam