ADIYAMAN EMNİYET MÜDÜRÜ FİKRET SALMANER’İN ACI GÜNÜ

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Adıyaman İl Emniyet Müdürü Fikret Salmaner'in kayınbabası Mehmet Karen trafik kazasında hayatını kaybetti. 
Merhum Mehmet Karen, Malatya’nın Darende İlçesi Merkez Çarşı Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Heyiketeği Mahallesi Mezarlığına defnedildi.
Cenazeye, Darende Kaymakamı Bünyamin Kuş, Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, İlçe Emniyet Müdürü Arif Köse, Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Personelleri ve Eski Artvin Emniyet Müdürü Polis Müfettişi Hüsrev Salmener, bir çok daire amir ve personeli ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Malatya’nın Darende İlçesinde, geçtiğimiz günlerde bisikletiyle evinden çarşıya gitmekte iken Kayseri-Malatya karayolu üzerine seyreden ilçenin sevilen simalarından Mehmet Karen (74)'e, aynı istikametten gelmekte olan D.A. Ö.(33)'in kullandığı otomobil çarpmış, çarpmanın etkisiyle otomobilin üzerine düşen Karen, kazada ağır yaralanmıştı. Bir süredir Malatya’da tedavi gören Karen dün hayatını kaybetti.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam