AĞBABA VE KAYA, ESNAFI ZİYARET ETTİ

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, “Elinizi vicdanınıza koyun, değerlendirin ve ona göre oyunuzu kullanın” dedi.
Beraberinde Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Battalgazi Belediye Başkanlığı adayı Avukat Kurtar Kaya, CHP Battalgazi İlçe Başkanı Abdulvahap Ayzabar ve partililerle birlikte Niyazi Mısri Caddesi girişi ile Turgut Temelli Caddesi esnafını ziyaret eden Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Genç dinamik bir adayımız Kurtar Kaya ile birlikte esnafı ziyaret ediyoruz. Sorunları dinliyoruz. Adayımıza oy istiyoruz. Biraz önce bir minibüsçü arkadaşla karşılaştık, 3 yıl önce minibüs yolcu ücreti 1 TL, mazotun litresi 3 TL, şimdi dolmuş fiyatları 1 TL, mazot 5 TL. Bu çiftçi için de kötü” dedi.
Başta Türkiye Büyük Millet Meclisi olmak üzere Malatya’nın sorunlarını, kayısının sorunlarını dile getirdiğini söyleyen Ağbaba, hırsızlığı hiç savunmadığını vurguladı.
Vatandaşın ekonomik gücünün gittikçe geriye gittiğini savunan Ağbaba, zenginin iyice zenginleştiğini, fakirin ise iyice fakirleştiğini söyledi.
“Elinizi vicdanınıza koyun, değerlendirin ve ona göre oyunuzu kullanın” diyen Ağbaba, donanımlı kişilerle yola çıktıklarını ve parti adaylarına oy istediklerini kaydetti.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam