AK PARTİ 5. OLAĞAN İL KONGRESİ YAPILIYOR

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Adalet ve Kalkınma Partisi'nin Malatya 5. Olağan İl Kongresi başladı.  Kongrenin divan başkanlığını, partinin grup başkan vekili ve Adıyaman Milletvekili Mehmet Aydın yapıyor.

Kongreye katılmak için Malatya'ya gelecek olan Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan'ın uçağının, Malatya'daki yoğun sis nedeni ile Elazığ'a yönlendirildiği ve Bakan Elvan'ın buradan karayolu ile saat 11. 50'de kongrenin yapıldığı Atatürk Spor Salonu'na geldi. 

Saat 10.30'da başlayan kongrede, İl Başkanlığına yeniden aday olmayan Bülent Tüfenkçi başkanlığındaki mevcut yönetimde başkan yardımcısı olarak görev alan Hakan Kahtalı'nın tek başkan adayı olarak seçime katılıyor. Kongrede yaklaşık 650 doğal ve seçilmiş delege oy kullanacak. Tüfenkçi'nin veda konuşması yaptığı kongreye, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Amerika Birleşik Devletleri'nde olduğu için katılamadı. Kongreye Malatya milletvekilleri ile ilçe belediye başkanları da katıldı. 

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam