AK PARTİ, BATTALGAZİ MAHALLESİ’NDE SEÇİM TOPLANTISI YAPTI

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

AK Parti Malatya İl Teşkilatı, yerel seçim çalışmaları kapsamında Battalgazi Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.
Mahalle toplantısına; AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Malatya Belediye Başkanı ve AK Parti’nin Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı Ahmet Çakır, Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti’nin Battalgazi Merkez İlçe Belediye Başkanlığı adayı Selahattin Gürkan, AK Parti Malatya eski Milletvekili İhsan Koca, partililer ile çok sayıda vatandaş katıldı.

“BİZ HEP MİLLETİMİZ İÇİN ÇALIŞTIK”


AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, yaptığı konuşmada, milletin refahı, huzuru ve daha iyi bir ortamda yaşaması için gece-gündüz çalıştıklarını belirtti.
Şahin, “Bu güzellikler hep sizler için yaptık. Ancak bunları küçük göstermeye, biraz daha önemsizleştirmeye, itibarsızlaştırmaya çalışan güçler her zaman için olmuştur. Onun için biz bugüne kadar yapmış olduğumuz çalışmaları, önce hakka sonra halka karşı sorumluluk bilinci içerisinde yapmak zorundayız” diye konuştu.
Mustafa Şahin, yapılan güzel hizmetlere karşı beddua edenleri, Allah’a havale ettiklerini ifade ederek, “Yapılması gerekenleri yapmayanlar utansın. Başbakanımızın yaptığı güzel hizmetlere rağmen 90 yaşındaki dedelerimizin, ninelerimizin sabahlara kadar dua ettikleri o uzun adama, beddua edecek birileri varsa Allah’a havale ediyoruz” dedi.

“MİLLETİMİZ KURAL DIŞI OYUNLARI SANDIKTA BOZUYOR”


Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise AK Parti’nin bugüne kadar millet için güzel çalışmalara imza attıklarını dile getirdi.
AK Parti’nin yaptığı güzel hizmetlerden rahatsız olan bazı kesimlerin bulunduğunu ifade eden Çakır, “Faizlerin düşmesinden çok rahatsız olanlar var. Çeteler çökertildi, hortumlar kesildi. Bundan dolayı rahatsız olanlar var. Başörtüsünün serbest bırakılmasından rahatsız olan kesimler var. İmam hatiplerin önünün açılmasından rahatsız olanlar var. Kuran kurslarının önünün açılmasından rahatsız oluyorlar. Açılım süresinden rahatsız oldular. Halk için, bu milletin geleceği için ne varsa birilerini rahatsız ediyor. Ama halkımızı oyu ile sandıkta Başbakanına sahip çıktığı için hesapları bozuluyor. Kural dışı oyunların hepsini sizlerin oyları bozuyor. Bu nedenle oylarımıza sahip çıkmamız gerekiyor” şeklinde konuştu.


“DOĞRU BİLDİĞİMİZ YOLDA, EMİN ADIMLARLA İLERLEYECEĞİZ”


Mahalle toplantısında konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, doğru bildikleri yolda emin adımlarla hep ileriye yürüyeceklerini söyledi. Belediyecilik anlayışlarının AK Parti ile birlikte yeni bir vizyon kazandığını ifade eden Gürkan, “Katılımcı belediyecilik anlayışı olmazsa olmazımızdır. Sizler bu yönetime kendi fikir, düşünce ve öngörülerinizle katılımcı olacaksınız. Yaptığımız ve yapacağımız işlerle ilgili sizlerle istişare ederek, neleri, nasıl yapacağımız konusunda sizlerin katılımını sağlayacağız” dedi.
Türkiye’de örnek çalışmaların yapıldığına dikkat çeken Gürkan, “Gerek hükümetimizin çizmiş olduğu politika, şimdiye kadar yapmış olduğu iş ve işlemler ve belediyecilik anlayışına yeni bir vizyon katması, bütün bu işlerin üstesinden geleceğimizin teminatıdır. Bu anlamda gerek Battalgazi’de gerek Malatya Belediyesi’nin gerekse de hükümetimizin sosyal politikalar konusundaki çalışmaları Türkiye tarihinde olmamış kadar güzel örneklerle doludur” ifadelerini kullandı.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam