AK PARTİ HEYETİ 2 MAHALLEYİ ZİYARET ETTİ

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

AK Parti heyeti, Yeşiltepe, Yeşilkaynak ve Fatih Mahalle sakinleriyle bir araya geldi. 
Teravih sonrası düzenlenen mahalle ziyaretine, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi ve Yeşilyurt AK Parti İlçe Başkanı Bayram Taştan ve parti yöneticileri katıldı.
Mahalle ziyaretinde konuşan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat; “İlk yıl için de yollar ve asfalt konusunda sıkıntılarımızın büyük çoğunluğunu ana eksikliklerimizi bitireceğiz. Yeşiltepe’de kazınmış sokaklarımız vardı. Bunların bir kısmını yaptık. Bayramdan sonra Yeşiltepe’de asfalt çalışmalarımız devam edecek. Gedik ve Dilek Mahallesi’nde yol asfalt konusunda ciddi sıkıntılar vardı. Buralarda asfalt yaparak ciddi bir aşama kaydettik. Biz bu millete hizmet etmenin hakka hizmet olduğuna inanıyoruz. Malatya’nın bütününde su sıkıntısı var. Su Büyükşehir ve MASKİ’nin sorumluluğunda bu sene biraz sıkıntı çektik. MASKİ bunun çalışmasını yapıyor. Ek su kaynakları bulacak. Kayıp ve kaçak sular ile ilgi çalışmalarını sürdürüyor. Kuraklığında etkisi var. Önümüzdeki yıl bu sene yaşadığımız su sıkıntısını yaşamayız” şeklinde konuştu.
“CAMİLERE ÇOCUKLAR İÇİN OYUN PARKI YAPACAĞIZ”
Başkan Polat, “Bizim seçim öncesi projelerimizden birisi camilere çocuklar için oyun grubu kuracağız. Yeşilkaynak Cami’sinin bahçesine şadırvanını yaparken oyun grubu koyacağız. Çocuğumuz gelsin burada oynasın camii sevsin. Yeşilyurt’u hep birlikte kuracağız. Biz tertemiz bir Yeşilyurt istiyoruz. Örnek bir Yeşilyurt istiyoruz. Herkesin örnek aldığı gıpta ile baktığı gelip incelediği bir Yeşilyurt yapmamız lazım. Hep birlikte başaracağız dedi.
AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkçi ise, İsral’in Gazze saldırısına temas edip, “Gazze’de insanlık dramını yaşanırken sözde hür Dünya, insan hakları savunucuları ve demokrasinin beşiği olan ülkeler televizyon seyreder gibi Gazze’deki insanlık dışı dramı seyrediyorlar. Türkiye’den başka Recep Tayyip Erdoğan’dan başka ses çıkaran ümmetin içerisinde bir kul yok. Emperyalist ülkeleri anlayabiliyoruz. Ama içimizdeki hainleri sözde İslam Devletlerini anlayabiliyoruz mu? Bizler ümmet ve Müslüman’ın derdi ile dertlenmedikten sonra paranız olsun, pulunuz olsun neye yarar? İnsanlıktan nasibinizi almamışsanız, oradaki acıya sırtınızı çevirmişseniz neye yarar?
Birçok eleştiri ve tenkitlere rağmen Türkiye’yi satıyor bölüyor nidalarına rağmen Başbakanımızın ifadesi ile Türkiye kazanıyorsa AK Parti ve bizler kaybetmeye razıyız. Eliniz taşın altına koydu. İki senedir analarımız ağlamıyor şehit haberleri gelmiyor. Bu coğrafyada birileri İsrail’i kınamıyorken bizim radar üssünü diline dolamış. Sözde diyorlar burada radar üssünü kurdunuz da İsrail bu zulmü yapıyor. Bu ülkenin milli menfaatlerini siyasete alet etmeyin. Eğer bizler kendimizi savunamıyorsak. Oradaki radar üssünü kendi menfaatimiz için kullanmıyorsak birilerinin menfaatine asla ve asla kullandırmayız. Bu coğrafya da geçmişteki medeniyetimizin bize vermiş olduğu mirası sorumlulukla ümmet bilinci içerisinde bütün mazlumların yanında olmaya çalışıyoruz. Biz mazlumların yanında olurken, birileri kimin yanında yer alıyor” ifadelerini kullandı.
Tüfenkçi, Cumhurbaşkanlığı seçimine de temas ederek, “Başbakanımızı cumhurbaşkanı adayı olarak gösterdik. Mazlumların, fakirlerin, fukaraların, dışlanmışların ve ötekileştirilmişlerin yanında olsun diye gösterdik. Bizler başörtüsüne gelenek diyenlerle olmayalım diye gösterdik. Ne sağdan olsun, ne soldan olsun ama milletin adamı olsun. Milletle beraber yürüyen Recep Tayyip Erdoğan olsun dedik. AK Parti’nin rotasını sizler çizdiniz ve yön verdiniz. 10 Ağustos’ta Başbakanımızı, cumhurbaşkanı makamına sizler çıkaracaksınız. Bizler 10 Ağustos’ta ilk turda sandıklara sahip çıkacağız. Artık yeni Türkiye’nin temelini atıyoruz. Bu yeni Türkiye’de daha müreffeh, daha öncü ve daha ileri demokrasiye sahip bir Türkiye istiyoruz. O Türkiye’de herkesin birinci sınıf vatandaş olduğu bir Türkiye’yi hep beraber arzuluyoruz” dedi.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam