AK PARTİ HEYETİ, KÖYLERİ ZİYARET ETTİ

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Malatya Belediye Başkanı ve AK Parti’nin Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı Ahmet Çakır, Malatya’nın 5 yılda iyi bir kalkınma hamlesi yakaladığını söyledi.
Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ve AK Parti’nin Yeşilyurt Merkez İlçe Belediye Başkanlığı adayı Hacı Uğur Polat ve partililerle birlikte Bostanbaşı Beldesi ile Duranlar, Göktarla, Kırkpınar ve Karahan Köylerini ziyaret etti.


“BÜYÜKŞEHİR İLE BİRLİKTE HİZMETLER ÇOK FARKLI OLACAK”


Ziyaretlerde konuşan AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, büyükşehir olan Malatya’da hizmetlerin artık büyükşehir kanalıyla her yere gideceğini söyledi.
Malatya Büyükşehir Belediyesi ile Yeşilyurt Merkez İlçe Belediyesi’nin uyum içerisinde çalışacağını kaydeden Şahin, “Büyükşehir ile merkez ilçe uyuşamazsa, hizmetler seri bir şekilde gelmez. Onun için Malatya Büyükşehir Belediyesi ile Yeşilyurt Merkez İlçe Belediyesi’nin uyum içerisinde çalışması gerekiyor. Büyükşehir ile birlikte hizmetler çok farklı olacak. Her sene eksiklerimizi gidereceğiz” dedi.


“ÜLKEMİZDE ÇOK BÜYÜK DEĞİŞİMLER YAŞANDI”


Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya’da büyük bir değişim ve dönüşüm yaşandığını kaydederek, “AK Parti iktidarı döneminde insana, yaşlıya, gence, çocuğa, engelliye saygı var. Sadece ekonomi, sağlık ve eğitimde değil, her alanda büyük hizmetler yapıldı. Sosyal ve kültürel anlamda çok büyük değişimler yaşandı” diye konuştu.
Çakır, ülkedeki istikrar ve güvenden rahatsız olanların ortalığı yine karıştırmak istediklerini ifade ederek, milletin oynanan oyunları sandıkta bozacağını söyledi.


“5 YILDA BÜYÜK HİZMETLER YAPILDI”


AK Parti’nin Yeşilyurt Merkez İlçe Belediye Başkanlığı adayı Hacı Uğur Polat, büyükşehir olan Malatya’da artık hizmetlerin tek elden yönetileceğini söyledi. Malatya’da son 5 yılda AK Parti belediyeciliğinin farkını ortaya koyduklarını ifade eden Polat, Malatya’yı Türkiye’de gelişmiş olan büyük illerle yarışır hale getirdiklerini belirtti. Polat, Malatya’da bundan sonraki süreçte daha güzel hizmetlerin yapılacağını dile getirerek, Malatya’da sağlıklı bir planlama yapılarak, her noktaya hizmet yapılacağını kaydetti.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam