AK PARTİ, KERNEK’TE SEÇİM ÇALIŞMASI YAPTI

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

 Malatya Belediye Başkanı ve AK Parti’nin Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı Ahmet Çakır, Malatyalı seçmenin laf ebeliğine değil, icraata önem verdiğini söyledi.
Yerel seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren AK Parti Malatya İl Teşkilatı, Kernek Mahallesi’nde toplantı düzenledi.
Mahalle toplantısında konuşan Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, “Kernek, Malatya için sembol bir nokta. Kernek, türkülerimize konu olmuş, Malatya denildiğinde akla ilk gelen yerdir. Bu anlamda buraların korunması ve geliştirilmesi gerektiğini biliyoruz” dedi.


“KERNEK, GERÇEK KİMLİĞİNE KAVUŞACAK”


Çakır, yapılacak düzenlemeler ve çalışmalarla Kernek’in gerçek görünümüne kavuşacağını belirtti.
Kernek’teki düzenlemeler konusunda ilgili makamlarla görüştüklerini ifade eden Başkan Çakır, “İl Halk Kütüphanesi ve müze buradan kaldırılacak. Kernek Camisi büyüyecek. Burası şehrin bir merkezi haline gelecek. Kernek Meydanı haline dönüşecek. Kütüphaneyi de, şuandaki nikah salonumuzun yerine götüreceğiz. Müzemizi de en uygun yere taşıyacağız” şeklinde konuştu.


“KERNEK’İ MALATYA’YA YAKIŞIR BİR HALE GETİRECEĞİZ”


Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti’nin Battalgazi Merkez İlçe Belediye Başkanlığı adayı Selahattin Gürkan ise Malatya’nın 5 yıllık süreçte büyük bir değişim ve dönüşüm yaşadığını kaydetti.
Gürkan, Malatya’nın çağdaş ve yaşanılabilir bir şehir haline geldiğini vurgulayarak, Battalgazi’nin de, Malatya’nın en büyük metropol ilçesi konuma geldiğini belirtti.
Gürkan, Kernek’in Malatya için büyük bir öneme sahip olduğuna değinerek, “Biz Kernek’i Malatya’ya ve Kerneklilere yakışır bir şekilde tekrar dizayn etme noktasında sizlerle el ele verip, çalışacağız. Büyükşehrimizle birlikte ortaklaşa çalışmalarla bunu yapacağız” dedi.


KERNEKLİLER, BAŞKANLARA TABLO HEDİYE ETTİ


Mahalle toplantısı sonrası Kernek Mahallesi sakinleri, Ahmet Çakır ile Selahattin Gürkan’a tablo hediye etti.
Malatya Belediye Başkanı Adayı Ahmet Çakır’a takdim edilen tabloda, ‘Ey yüzü nurlu, cesur yürek, Malatya’nın çehresini değiştiren cesur yürek. Kernek sana feda olsun cesur yürek’ yazısı yer aldı.
Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a takdim edilen tabloda ise ‘Allah’ına Kurban Selahattin Gürkan, Dürüstlüğün; Kernek’e değil, Malatya’ya değil, Türkiye’ye değil, Arşı alaya vardı’ yazısı yer aldı.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam