AK PARTİ MALATYA MİLLETVEKİLİ CEMAL AKIN’DAN BEM BİR SEN’E ZİYARET

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

AK Parti Malatya Milletvekili Cemal Akın, Bem-Bir-Sen Malatya Şubesini ziyaret etti. 
Ziyarette konuşan Milletvekili Cemal Akın, Memursen ve Bem-Bir-Sen’in ülkesinin ilerlemesi ve kalkınması için her zaman üzerine düşeni fazlasıyla yaptığını belirtti. Akın, sivil toplum ve sendikalarla beraber daha demokratik bir Türkiye oluşturduklarını söyledi.
Akın, Cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili olarak da, “Haklımız kendisinden renkler ve çizgiler taşıyan son 13 yılda kendisine büyük hizmetler veren Türkiye’yi geleceğe ve dünya liderliğine taşıyacak olan vasıflardaki birini muhalefet ve Türkiye’nin büyümesini istemeyen devletlere, odaklara rağmen seçecektir” dedi.
Bem-Bir-Sen Şube Başkanı Hanifi Acar ise, “Memur-Sen ve Bem-Bir-Sen temsil ettiği çalışanların haklarını en üst düzeyde savunduğu gibi, Türkiye’nin demokratikleşmesi, gelişmesi ve gerçek adaletin üstünlüğü için üzerine düşeni yapmaya çalışıyor. Vesayet sistemlerinin kaldırılarak millet iradesinin hakim olması için çalışmaktayız. Hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir sözünün bir slogan olmaktan çıkıp millet nezdinde hayat bulma vaktinin geldiğini düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.
Acar, Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili olarak şunları söyledi:
“Cumhurbaşkanlığı seçimleri ülkemizin bir numaralı gündemidir. Cumhurbaşkanının ilk defa halk tarafından seçilecek olması ciddi manada bir önem arz etmektedir. Her cumhurbaşkanı seçimi döneminde ülkemizde çıkarılan kaos senaryoları bu seçimlerde daha yoğun bir şekilde oynanmaktadır. Halkımız bu oyunlara prim vermediği gibi bu senaryolarda kendilerine biçilmiş rollerini oynayan oyuncuların da memleketin önünü tıkama girişimlerini akim bırakacaklarını düşünüyoruz. Son günlerde bilhassa alevi kardeşlerimizi bu kaosun içine çekmek isteyen şer gruplarının oyununu başta sağduyulu, vatanperver alevi kardeşlerimiz olmak üzere bu necip millet feraseti ile bozacaktır.
Birileri millete bir dayatma çabası içindedir. “nasıl bir cumhurbaşkanı isterseniz?” gibi masum görünen propagandanın arkasında aslında halka kendi hayallerinde yatan cumhurbaşkanı adayını dayatmaya çalışıyorlar. Tarif ettikleri cumhurbaşkanının insandan öte özellikleri bulunan biri olması gerektiği kanaati oluşmaktadır.“

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam