AK PARTİ MALATYA MİLLETVEKİLİ MUSTAFA ŞAHİN, 5 MAHALLEYİ ZİYARET ETTİ

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, merkez ilçe Yeşilyurt'a bağlı Tecde, Turgut Özal, Yeşilkaynak, Fatih ve Hoca Ahmet Yesevi mahallelerini ziyaret etti. 
İlk olarak Tecde Mahallesini ziyaret eden Milletvekili Mustafa Şahin, mahalle muhtarı Ali Yiğit ve vatandaşlardan mahallenin sorunlarıyla ilgili bilgi aldı.
Milletvekili Şahin, Turgut Özal Mahallesi’ni de ziyaret ederek mahalle muhtarı Cebrail Yılmaz ile bir araya gelip sorunların çözümü için yetkili kişilerle telefon görüşmeleri gerçekleştirdi.
Yeşilkaynak, Fatih ve Hoca Ahmet Yesevi de ise mahalle muhtarları ve vatandaşlarla bir araya gelen Şahin, burada yaptığı değerlendirmede, "Muhtarlarımızı göreceğiz, muhtarlarımızı görmek demek mahalledeki seçmenlerimizi de görmek demek, mahallede yaşayan insanlarımızın da sorunlarını onlar vasıtasıyla öğreniyoruz. Mutlaka bu bölgede eğer millet sizi seçmişse bizim de direkt buradaki muhatabımız önce sizler olacaksınız. Sizlerin bizlere aktarmış olduğu bilgiler veya eksikler varsa, sizin özel şahsi birtakım talepleriniz değil, vatandaşlarımızın karşılaşmış oldukları zorlukları sizler bizlere ileteceksiniz. Biz de milletvekili olarak bunlarla alakalı muhatabımız kimse onun yakasına yapışacağız. Kimin adınıza yapışacağız, sizin adınıza yapışacağız. Burada vatandaşlarımız vergilerini veriyorlarsa, bu vatana askerliklerini yapıyorlarsa, milletine, devletine, kurumlara karşı olan görevini yerine getiriyorsa, kimseye molotof atmıyorlarsa, kimseyi taciz etmiyorlarsa, sokakları kan gölüne çevirmeyen bu milletimiz taleplerini demokratik bir şekilde bizden isteyecekler, biz de onların gereğini yerine getireceğiz. Bu bizim görevimiz. Bunları yaparken de vatandaşlık bilincinin oluşması noktasında insanlarımızın bu haklarını aramalarına fırsat vereceğiz. Vatandaş yeri geldiğinde bize hesabını soracak. Eğer biz o hesabı veremeyecek bir noktadaysak defterimizi dürecekler" ifadelerini kullandı.
Mahalle muhtarlarının hurdacıların olduğu bölgede yeniden bir düzenleme yapılmasını talep etmeleriyle ilgili konuşan Şahin, hurdacıların başka bir bölgeye taşınmasıyla ilgili bir çalışmanın yapıldığını, bu konuyu daha önceden Büyükşehir belediye başkanıyla görüştüğünü ifade etti.
Askeri hastaneyle ilgili muhtarların sorularını da cevaplayan Milletvekili Mustafa Şahin, askeri hastanenin sivilleştirilmesiyle ilgili çalışmaların sürdüğünü dile getirdi.
Yeşilkaynak Mahallesi Muhtarı Salman Alpaslan, Fatih Mahallesi Muhtarı Ahmet Ulukaya, Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi Muhtarı Orhan Ünaldı ise kendilerini ziyaret edip sorunlarını dinlediği için Milletvekili Şahin'e teşekkür etti.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam