AK PARTİ MİLLETVEKİLİ MUSTAFA ŞAHİN, AKÇADAĞ’I ZİYARET ETTİ

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, “Şu anda insanlarımızın birbirleriyle kucaklaması noktasında güzel hizmetler yapan bir AK Parti iktidarı var” dedi. 
AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, beraberinde, Akçadağ Kaymakamı Ramazan Keskin, Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, AK Parti Akçadağ ilçe Başkanı Vahap Yücekaya, partinin il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, ilçe belediye meclis üyeleriyle Akçadağ ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulundu.
İlk olarak ilçe merkezinde, Van eski Müftüsü Hamdi Turabi için okutulan Mevlid-i şerife katılan Milletvekili Şahin, Esenbey, Taşolar ve Taşevler Mahallelerini de ziyaret ederek mahalle muhtarları ve vatandaşlardan sorunlara ilişkin bilgi aldı.
Mahalle ziyaretlerinde konuşan Milletvekili Mustafa Şahin, "AK Parti iktidarı millet ne diyorsa onu yapmıştır. Bu ülke insanını çağ atlatan hizmetlerle tanıştırmıştır. Bu durumdan rahatsız olanlar geçmiş dönemlerde Menderes'e ne yapmışlarsa aynı senaryoyu tekrar tekrar denemişlerdir. Bu ülkede bakıyorsunuz 1960 darbesi niçin yapılmış, milletin seçmiş olduğu Menderes ve ekibini kabul etmeyen bir zihniyet vardı. Bakıyorlar ki gidişat iyi bir gidişat değil. Kesinlikle onlara o yetkiyi veren birtakım güçlerin yine kışkırtmasıyla o insanları alaşağı etmişler. 1970'e bakıyorsunuz, 1980'e bakıyorsunuz 1997'ye bakıyorsunuz, hep aynı senaryolar. AK Parti iktidarından sonra 27 Nisan e muhtırasına bakıyorsunuz yine aynı şeyler, aynı endişeler" diye konuştu.
“Hamdolsun şu anda insanlarımızın birbirleriyle kucaklaması noktasında güzel hizmetler yapan bir AK Parti iktidarı var “ diyen Milletvekili Şahin sözlerini şöyle sürdürdü:
"30 Mart seçimleri vatandaşımızın tercihinin en büyük göstergesidir. Fakat milletimiz AK Parti'yi güçlü bir şekilde desteklerken her şey seçim değil diyenler çıkabiliyor. Peki, her şey seçim değil de ne olması lazım. Milletin iradesine siz saygı duyuyorsanız, millet ne demişse ne olacaksa, yasalar bunu bu şekilde dizayn etmişse, milletimizin sesine kulak vermeniz lazım. Ona saygı duymanız lazım. Bugüne kadar o saygı gösterme noktasında bunlar kendilerini elit bir gurup olarak görmeye başlamışlar. Yüzde 5'in yüzde 95'ten özgül ağırlık olarak daha etkileyici, daha belirleyici olduğunu söylemişler. Dağdaki çoban demişler, köydeki göbeğini kaşıyan adam, bidon kafalı demişler. Bunların verdiği oyla yüzde 5'in vermiş olduğu oyun bir farkının olması lazım demişler. Bunlar hep insanlara tepeden bakmışlar. O günler geride kaldı. Hiçbir zaman için milletin bize verdiği bu yetkinin bilinciyle, kibir ve gurur taşımadan, millete hükümdarlık yapmak gibi bir lüksümüzün olmadığının bilinciyle, buralara geleceğiz."
2011 seçimlerinden bu yana 3 yıl geçtiğini ve bugüne kadar bu mahallelere 3.kez geldiğini ifade eden Milletvekili Şahin, sorunların yerinde tespiti ve çözümü için Malatya’yı karşı karış gezdiklerini ve anında müdahale ettiklerini söyledi.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam