AK PARTİ PÜTÜRGE’DE MİTİNG DÜZENLEDİ

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

AK Parti Malatya İl Teşkilatı, 30 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında Pütürge İlçesi'nde miting düzenledi. 
Pütürgeliler, AK Parti heyetini büyük bir coşkuyla karşıladı. Ellerindeki Türk ve AK Parti bayraklarıyla AK Parti heyetini bekleyen kalabalık, AK Parti'nin seçimleriyle büyük bir coşku yaşadı. Pütürge mitinginde konuşan AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, "Memleketimin dağlarına bahar gelmiş. Pütürge, baharla ve iktidarla buluşmanın müjdesini veriyor. Bu bahar, 60 yıllık yereldeki iktidarın müjdesi. İnşallah 30 Mart'ta Pütürge tarih yazacak" dedi.
Çalık, Pütürge'nin yerelde AK Parti iktidarına destek vereceğine inandığını belirterek, "Her seçim Recep Tayyip Erdoğan'a oy istedik ve siz tam destek verdiniz. Yerelde geldiğimizde tıkandık. Artık bu tıkanıklığı, bu damarı açmanın zamanı geldi. 30 Mart bunun için bir milat olacak. Vereceğiniz desteklerle, 30 Mart'ta hep beraber bu yolu açacağız" ifadelerini kullandı.

"HİZMETLERİ BEREKETLENDİRECEĞİZ"
AK Parti Malatya Milletvekili Cemal Akın, Pütürge’ye ciddi yatırımlar yapıldığını kaydederek, "Rahmetli Cumhurbaşkanımız Turgut Özal, Rahmetli Adnan Menderes ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, sizlerin temsilcisi ve evladı olarak ülkelerine hizmet etmek istediler. Türkiye'de 3 dönem güzel kalkınma hamleleri oldu. Şuanda Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde bir hizmet kervanı yürüyor. Bugüne kadar Pütürge'miz ciddi manada yatırımlar aldı. Biz bu yatırımları yeterli bulmuyoruz. Çünkü bu hizmet kervanının bir ayağı eksikti. İnşallah Mehmet Polat kardeşimize sahip çıkarak, ona sonuna kadar destek çıkarak, bu hizmetleri bereketlendireceğiz" diye konuştu.

"NE KASET SESLERİ, NE KAHHARİYE OKUMALAR, NE BAŞKA ŞEYLER"
AK Parti Malatya İl Başkanı Av. Bülent Tüfenkci, 30 Mart seçimlerinin ülke için büyük önem taşıdığına vurgu yaparak, Pütürgelilerin çok önemli bir seçim yapacaklarını dile getirdi. 30 Mart'ta eski Türkiye ile yeni Türkiye arasında oylama yapılacağını kaydeden Tüfenkci, "Bakıyorum da bu meydanda kardeşlik var, dostluk var, muhabbet var. Bakıyorum da maşallah bugün Pütürge tarih yazıyor. Pütürge buradan tüm Malatya’ya biz AK Parti’nin dimdik yanındayız diyor. İşte ben bu meydanda bir takım yasadışı oluşumlara sesleniyorum. Gelinde görün Pütürge’yi. Gelinde görün bu Ak yürekli dava erlerini. Gelinde görün kaderin üstünde bir kader olduğuna, göklerden gelen bir karar olduğuna yürekten inanan Pütürgelileri. Rabbim hepinizden razı olsun, Allah birliğimizi, dirliğimizi, kardeşliğimizi daim eylesin. Türkiye tarihi öneme haiz olan bir seçime gidiyor. Belediye başkanlarımızı, meclis üyelerimizi seçeceğiz ama bu seçim bunun çok ötesinde. Türkiye’nin hangi istikamete gideceğinin tayin edileceği bir seçim olacak” ifadelerini kullandı.

"BÜYÜKŞEHİRLE BİRLİKTE BÜYÜK ŞEHİRLER İNŞA EDECEĞİZ"
Malatya Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır, Pütürge'nin Başbakan ve AK Parti'nin arkasında dimdik durduğunu söyledi. Çakır, yerelde kalkınmayı başlattıklarını kaydederek, şunları söyledi:
"Pütürge insanı yiğit ve merttir. Ama buranın bir eksikliği vardı. Gerçekten yerel yönetim anlamında geri kalmıştı. Bu dönüşümü bugün sizler gerçekleştiriyorsunuz. Artık büyükşehre hazırlanıyoruz. Büyükşehirle birlikte büyük şehirler inşa edeceğiz. Kalkınan ilçeler inşa edeceğiz. Biz hizmet için geliyoruz. Yerelde kalkınmayı başlatıyoruz."
AK Parti Pütürge Belediye Başkan Adayı Mehmet Polat, AK Parti kadrolarının el ele vererek, Pütürge'ye hizmet edeceklerini belirtti. Polat, “Pütürge artık iktidar olmalıdır” dedi.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam