AK PARTİ’DEN DİLEK VE ŞAHNAHAN’A ZİYARET

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

MALATYA BELEDİYE BAŞKANI AHMET ÇAKIR: 
- “KALKINMIŞ BİR MALATYA, GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AK Parti Malatya Milletvekili Cemal Akın ile birlikte Dilek ve Şahnahan beldelerini ziyaret etti. Ziyarete AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Bayram Taştan, AK Parti il yöneticileri ve bazı il genel meclis üyeleri de katıldı. 

Ziyaret kapsamında Dilek Belediye Başkanı Yusuf Dalbudak’ı ziyaret eden heyet, burada vatandaşların sorunlarını dinledi.
Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın Büyükşehir sürecinden sonra Dilek’i sık sık ziyaret ettiğini belirten Belediye Başkanı Dalbudak, “Malatyalıların refahı için, birlik beraberlik içinde canla, başla çalışacağız. AK Parti'nin hizmet bayrağını daha çok dalgalandıracağız” dedi.
Dilek beldesi esnafı ve vatandaşlarını da ziyaret eden heyet, Şahnahan beldesine geçerek, belde Belediye Başkanı Hacı Eryaman’dan beldenin sorunlarıyla ilgili bilgi aldı. Eryaman, Şahnahan halkının daima Başbakan'ın ve AK Parti'nin yanında olduğunu söyledi.
AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Bayram Taştan, “El ve gönül birliği içinde AK Parti’yi Şahnahan beldesinde birinci parti yapacağız” dedi.
Belediye Başkanı Ahmet Çakır da Şahnahan Ortaokulu’nun bahçesini kısa sürede düzenleyeceklerine dair söz verdi.
Ziyarette konuşan Çakır, “Yapılması gereken çok işimiz var. Büyükşehir süreci Malatya’nın sağlıklı gelişimi için çok önemli bir süreç. Zaman kaybetmeye tahammülümüz yok. İlçe ve beldelerimizi ziyaret ederek sorunların çözümü için projeler ve planlamalar yapıyoruz. Bu çalışmaları yaparken ilçe kaymakamlıkları ve belediyelerle görüşüyoruz. Dilek, Malatya ile bütünleşmiş. Merkezde 12 belediyemiz şehirle iç içe, bu Malatya’nın gelişimini olumsuz etkiliyordu. Büyükşehir ile birlikte bu sorunlar ortadan kalktı. Şimdi hizmet zamanı. Kalkınmış bir Malatya, güçlü bir Türkiye için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Malatya Belediyesi'nin Büyükşehir ile birlikte geniş imkanlarla güzel hizmetler yapacağını belirten AK Parti Malatya Milletvekili H. Cemal Akın ise, “Muhalefet ve Türkiye düşmanları el ele vererek, asılsız iddialarla ülkemizde AK Parti tarafından oluşumu sağlanmış huzur ortamı yıkılmaya çalışılıyor. Türkiye’nin zenginleşmesini, büyüyüp söz sahibi olmasını istemeyen topluluklar milletimizin aklını bulandırıyor. Ama insanlarımız olaylara gönül gözleriyle bakıyorlar. Bunun bir oyun olduğunun bilincinde. AK Parti belediyecilik anlayışı insanlarımıza çağdaş ve modern hizmetler götürüyor. Malatya Büyükşehir Belediyemiz bundan sonra Dilek ve Şahnahan huzurlu ve mutlu yaşasın diye çalışacak. Biz bunun için varız. Partimizin gayesi de budur” şeklinde konuştu.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam