AK PARTİ'DEN ENGELLİ DERNEKLERİNİ ZİYARET

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

alatya Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır, "Engelli Sarayı Projesi'nin temellerini atacağız" dedi. 
30 Mart yerel seçim çalışmalarını sürdüren Çakır, AK Parti Malatya Milletvekili Cemal Akın ve partililerle birlikte Türkiye Sakatlar Derneği Malatya Şubesi, Beyaz Baston Görmeyenler Derneği Malatya Şubesi ve Malatya Görme Engelliler Spor Kulübü Derneğini ziyaret etti.
Malatya Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır, ilk olarak Türkiye Sakatlar Derneği Malatya Şubesini ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Türkiye Sakatlar Derneği Malatya Şube Başkanı Ali Haydar Koyun, her fırsatta derneği ziyaret eden Malatya Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır'a teşekkür etti.
Koyun, Çakır'ın 2009 yılında göreve geldiğinde vermiş olduğu sözleri 5 yıllık süreçte yerine getirdiğini kaydederek, "Malatya'da engellilere yönelik güzel çalışmalara imza attı. Biz yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Yılların birikimi olan sorunlara el attı" dedi.
Malatya Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır, zihinlerdeki dönüşümün her şeyden daha önemli olduğunu vurguladı.
Sağlıklı bakış açılarının, sorunların çözümünü kolaylaştıracağını ifade eden Çakır, "Hükümetimiz engelli ve dezavantajlı gruplarla ilgili güzel düzenlemeler yaptı" diye konuştu.
Çakır, Malatya'da engellilere yönelik önemli düzenlemeler yaptıklarına dikkat çekerek, "Engelli vatandaşlarımızın şehirdeki yaşamlarını rahatlatmak adına ciddi çalışmalar yaptık. İnşallah bu süreçte de yapacağımız çalışmalarla, engelli vatandaşlarımız hiçbir sorunla karşılaşmayacaklar. Bu anlamda Engelliler Sarayı projemiz var. 25 dönüm alan içerisine Engelliler Sarayımızı yapacağız. Burada engelli vatandaşlarımıza yönelik çok güzel sosyal ve kültürel faaliyetler olacak" dedi.
AK Parti Malatya Milletvekili Cemal Akın, AK Parti iktidarının engellilere yönelik önemli yasal düzenlemeler yaptıklarını dile getirdi.
Yapılan düzenlemeler ile engelli vatandaşların birçok sorununun çözüldüğünü ifade eden Akın, düzenlemelerin her geçen gün gelişerek devam ettiğini belirtti.


"ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZIN ENGELLE KARŞILAŞMADIKLARI BİR ŞEHİR İNŞA ETMEYE ÇALIŞIYORUZ"


Malatya Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır, daha sonra Beyaz Baston Görmeyenler Derneği Malatya Şubesini ziyaret etti.
Beyaz Baston Görmeyenler Derneği Malatya Şube Başkanı Mehmet Sadık Eratik, dernek için yer istedi. Eratik, Malatya'da görme engellilere yönelik güzel çalışmaların yapıldığını da dikkat çekti.
Malatya Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır, engelli derneklerinin yaptığı çalışmaların kendilerini gururlandırdığını ifade etti.
Çakır, engelli vatandaşlara yönelik güzel çalışmalar yaptıklarını kaydederek, AK Parti iktidarıyla birlikte gerek yasal düzenlemelerde gerekse de yerelde yapılan çalışmalarla, engelli vatandaşlara yönelik güzel gelişmeler sağlandığını belirtti. Malatya Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır'ın son durağı Malatya Görme Engelliler Spor Kulübü Derneği oldu.
Malatya Görme Engelliler Spor Kulübü Derneği Onursal Başkanı Şerif Büyükdaş, Malatya'nın büyükşehir olmasının kendilerini mutlu ettiğini dile getirdi. Büyükdaş, Başkan Çakır'ın engellilere bakış açısını önemsediğini belirterek, "2009 yılında kurulduk ve bugüne kadar 118 madalya kazandık. Bu başarıların kazanılmasında Başkanımız Sayın Ahmet Çakır'ın büyük destekleri oldu. Büyükşehir ile birlikte bu desteklerin artarak devam edeceğine inanıyor, kendisine başarılar diliyoruz" şeklinde konuştu. Malatya Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır ise engelli vatandaşların engelle karşılaşmadıkları bir şehir inşa etmeye çalıştıklarını söyledi.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam