AK PARTİ’DEN HUZUREVİ’NE ZİYARET

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Malatya AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı ve il başkan yardımcıları, Huzurevi’ni ziyaret ederek yaşlılarla görüştüler. 
İl Başkanı Hakan Kahtalı beraberinde İl Başkan Yardımcıları ile birlikte Aile Ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan Huzurevi’ni ziyaret etti. Burada buluna yaşlılarla tek tek tokalaşan Kahtalı ve yardımcılarına Huzurevi sakinleri de büyük ilgi gösterdi.
Yaşlılarla sohbet eden, İl Başkanı Hakan Kahtalı, daha önceleri de fırsat buldukça Huzurevi’ni ziyaret ederek yaşlıların sorunlarını ve taleplerini yakından takip ettiğini söyledi. İl Kongresi sonrası yeni oluşan yönetim ile birlikte başlattıkları kamu ve kurum ziyaretleri kapsamında Huzurevi’ni de ziyaret ettiklerini söyleyen Kahtalı, AK Parti Hükümetinin sosyal politikalarından da bahsederek yaşlı bireyler için yapılan çalışmaları anlattı.
Huzurevi sakinlerinin sorularını da yanıtlayan Kahtalı, burada barınan yaşlıların her türlü ihtiyacının karşılanması ve onların aile ortamında yaşamasını sağlayan İl Müdürlüğü’ne de teşekkür etti. AK Parti heyetinin Huzurevi ziyaretinde, Aile Ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Oktay Taş ve yardımcıları da eşlik etti.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam