“AK PARTİ’NİN DAVASI HALKA HİZMET DAVASIDIR”

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

AK Parti Malatya İl Başkanı Avukat Bülent Tüfenkçi, partilerinin yaptığı siyasetin hiçbir zaman makam siyaseti olmadığını, tüm etnik grupları ve tüm farklılıkları tek bir çatı altında toplamaya çalıştığını söyledi. 
Tüfenkçi, Malatya Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır, Ak Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Hacı Uğur Polat ile birlikte Yeşilyurt Belediye Meclis üyeleriyle kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Toplantıda konuşan İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, AK Parti davasının bir makam davası değil, Hakk’a ve halka hizmet davası olduğunu ifade etti. Tüfenkçi, “Malatya büyükşehir oldu, 13 ilçe ve bir büyükşehir. AK kadrolar olarak temeli sağlam atacağız, hedefi doğru çizeceğiz ve sizlerle beraber Malatya'yı zirvelere taşıyacağız. Bu kutlu yürüyüşümüzde gece gündüz demeden 24 saat esasına göre kapı kapı dolaşmalarımızı hızlandıracağız” dedi.
Tüfenkçi, “30 Mart, yerel seçimlerin çok ötesine geçti. 12 yıldır çok çeşitli engellemelere rağmen, frenlemelere rağmen biz hizmet yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Suyu bulandırmak ve o suda balık tutmak isteyenler var. Bu millet hiçbir oyuna bugüne kadar izin vermedi. Hiç kimsenin millet üzerinde yapmak istediği oyunlar bugüne kadar tutmadı. Allah’ın izniyle bundan sonrada tutmayacak. Biz bunun karşısında hizmetimizle olacağız. Allah yar ve yardımcımız olsun” diye konuştu.

“PARTİMİZİN OYLARINI ARTTIRMAK BOYNUMUZUN BORCU”
Malatya Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır da konuşmasında, 30 Mart tarihine kadar ki seçim sürecini daha tempolu geçirmek gerektiğini söyledi. Çakır, “AK Parti’nin bugüne kadar Malatya’da almış olduğu oyları bu dönem daha da yukarı çıkarmak bizim boynumuzun borcu. Tempoyu her geçen gün arttırıp sahaya hâkim olmamız gerekiyor. Bu güne kadar AK Parti oylarını yükseltti bunun bu dönemde en yüksek oyu alacağız” şeklinde konuştu.
AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Hacı Uğur Polat ise, 30 Mart’ın hem Yeşilyurt hem de Türkiye için milat olacağını söyleyerek projeleri ve çalışmaları hakkında katılımcılarla değerlendirmelerde bulundu.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam