AKÇADAĞ AK PARTİ KADIN KOLLARI TÜFENKÇİ’Yİ ZİYARET ETTİ

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

 AK Parti Akçadağ Kadın Kolları Başkanı Hatice Durmuş ve yönetimi yerel seçimler sonrası teşekkür etmek için İl Başkanı Bülent Tüfenkçi’yi makamında ziyaret etti. 
Tüfenkçi, AK Parti’nin başarısında kadınların emeklerinin büyük olduğunu ifade ederek, “Bizim AK Parti olarak kuruluşumuzdan bugüne kadın kollarımıza ve kadınlarımıza ayrı bir önem vermekteyiz. Teşkilatlanmamızda çok büyük görevleri olan kadınlarımız, aday kontenjanlarımızda da hiçbir zaman geri plana itmemişizdir. Seçim dönemlerinde il ve ilçelerimizde ev ev gezip çalışmalar, toplantılar yapan kadın teşkilatlarımızın seçim zaferlerimizde katkıları büyüktür. Nitekim son olarak 30 Mart seçimlerinde kadın teşkilatlarımız büyük emek gösterdiler. Ben bu vesileyle kendilerine bir kez daha ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.
Akçadağ’ın AK Parti ve Malatya için ayrı bir yeri olduğunu ifade eden İl Başkanı Tüfenkçi, “Akçadağ ilçemiz yerel yönetimden ve merkezi yönetimden bugüne kadar aldığı hizmet ve yatırımlarla fark yaratan ilçelerimizdendir. Özellikle ulaşım ve imar alanlarında önemli hizmet alan Akçadağ, şehirleşme noktasında da ilerleme kaydeden ilçelerimizdendir. Büyükşehir ile çok daha güzel hizmetler alacak olan Akçadağ kalkınmaya devam edecektir” şeklinde konuştu.
Akçadağ Kadın Kolları Başkanı Hatice Durmuş ise Akçadağ’da önemli bir seçim kazandıklarını ifade ederek, “Biz AK Partili olmaktan, AK Parti’de siyaset yapmaktan büyük onur duyuyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da kadın kolları olarak İl Başkanımızın, teşkilatımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam