“AKÇADAĞDER GENEL BAŞKANI MASKAR 2022 YILI DEĞERLENDİRDİ”

“AKÇADAĞDER GENEL BAŞKANI MASKAR 2022 YILI DEĞERLENDİRDİ”
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Akçadağ Der Genel Başkanı Murat Maskar  Haber 44 'de  Özel açıklamalarda bulundu. 2022 yılında sosyal sorumluluk projelerini uygulamaya başladık. Bize destek veren vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum, Akçadağ der genel merkezi olarak ihtiyaç sahibi çocuklarımıza ve ailelerine yardımlarda bulundu, 2022 yılında Kadınlarımız için Akçadağ der kooperatifini kurduk derneğimizde çalışmalara başladık dedi.

Sivil toplum temsilcilerimiz ve Kanaat önderleriyle istişare toplantısı düzenlediklerini belirten Genel Başkan Maskar Akçadağder büyümeye devam ediyor, üye olan arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ediyorum Üye arkadaşlarımız derneğimize gelerek üye oluyor. 2023 yılında Sağlık ,Huzur, Mutluluk getirmesini temenni ediyorum . Akçadağder olarak sosyal sorumluluk projelerimiz hız kesmeden devam edecektir 2023 seçimlerinde Akçadağlı milletvekili çıkacağına inanıyoruz, Sivil toplum temsilcileri siyaset üstüdür  şeklinde konuştu.

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar
Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam