AKIN’DAN AK PARTİ İL BAŞKANI KAHTALI’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

 Malatya ili Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın ve Yönetim Kurulu üyeleri AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı’yı ziyaret etti. 
Malatya ili Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın, geçtiğimiz aylarda İl Başkanlığı görevine seçilen Hakan Kahtalı’ya başarılar dileyerek “Yetiştiricilerimiz adına Malatya’mız için hem de ülkemiz için bu görevinizi hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Tarım ve hayvancılığa Hükümetin önemli destekler sağladığını aktaran Akın, “Bu bağlamda da inşallah Ak Parti İl Başkanımızda bu konulara yabancı değil hayvancılıkla alakalı bizlerin yanında olacağını biliyoruz. Bizleri kabul ettiği için de tekrar teşekkür ediyoruz. Allah görevlerini hayırlı uğurlu etsin. Hep birlikte Malatya’mız için çalışacağız” dedi.
AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı ise kendilerini ziyarete gelen Akın ve yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ederek “Malatya’ya nasıl daha çok faydalı olabiliriz adına sivil toplum kuruluşları ile istişare içinde olarak sorunları çözeceğimize inanıyorum. Bu süreçte el ele vererek ilimize nasıl faydalı oluruzu konuşacağız” şeklinde konuştu.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam