ALPEREN OCAKLARINDAN ANMA MESAJI

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

 Malatya Alperen Ocakları Sosyal Faaliyet Masası Başkanı Hacı Bayram Nalçacı, "Gecenin bir karanlığında ansızın gelip 45 saniyede binlerce insanın ölümüne bir o kadarının da yaralanmasına neden olan büyük felaketi unutmayacağız" dedi. 
17 Ağustos 1999 yılında yaşanan ve üzerinden 15 yıl geçen Marmara depremiyle ilgili açıklamada bulunan Nalçacı, "17 Ağustos, yüzyılın en büyük felaketi olarak nitelendirilen Marmara depreminin 15. yıl dönümü Bu vesileyle depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı saygıyla anıyor, onlara bir kez daha Allah’tan rahmet diliyoruz. Sizleri unutmamız mümkün değil. Gecenin bir vaktinde 45 saniye süren ve adeta asırlar gibi uzun gelen zaman parçası sizler gibi bizim de yüreğimizde onarılmaz yaralar açtı. Depremin etkisiyle neredeyse üçte biri yerle bir olmuş o güzelim Şehirlerimizi ve enkaz altında kalan vatandaşlarımızın feryatları hala gözlerimizin önünden gitmiyor. Allah böyle acıları bu millete bir daha yaşatmasın. Bir daha böyle acıları yaşamak istemiyorsak, öncelikle birey olarak kendimizi sorgulayarak depreme karşı gerekli önlemleri almak durumundayız" ifadelerini kullandı.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam