AMERİKA MALATYALILAR DERNEĞİ BAŞKANI ATEŞ, GÜRKAN’I ZİYARET ETTİ

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Amerika Malatyalılar Derneği Başkanı Rıza Ateş, Malatya merkez ilçe Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti. 
Ziyarette konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Amerika Malatyalılar Derneği Başkanı Rıza Ataş’ın Amerika’da önemli çalışmalar içerisinde olduğunu belirterek, “Ülkemizin yurtdışında temsili noktasında ziyaretlerimizde oradaki Türk müteşebbislerimizin hakikaten önemli bir merhale kat ettiğini gözlemliyoruz. Rıza Ateş'te o müteşebbislerimizden birisi. Amerika’da hem Malatya'nın kültür elçisi hem de Türkiye’nin elçiliği görevini en güzel şekilde yapıyor” dedi.
Amerika Malatyalılar Derneği Başkanı Rıza Ateş ise, “Amerika’da Malatyalılar Dernek başkanıyım. Malatya bizler için kutsal topraklarıdır. Yurtdışında olmamız açısından oradaki Malatyalıları bir araya toplamak adına Mehmet Fendoğlu, Cumali Bozan ile birlikte oluşturduğumuz Malatyalılar Derneği’ni kurduk ve faal olarak çalışıyoruz. Hemşerilerimizin Amerika’ya geldiğinde daha rahat edebilmeleri açısından çeşitli çalışmalarımız devam etmektedir” diye konuştu.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam