ANNELER GÜNÜ'NDE “TÜP BEBEK” FOTOĞRAF SERGİSİ

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Anneler Günü nedeniyle düzenlenen “Tüp Bebek” fotoğraf sergisi ile anne olamayanlara tüp bebek yöntemi anlatıldı. 
Dr. Fethiye Ersan Tüp Bebek Merkezi tarafından Anneler Günü nedeniyle Malatyapark’ta tüp bebek yöntemi ile dünyaya gelmiş olan bebeklerin fotoğraflarının yer aldığı bir sergi açıldı. Dr. Fethiye Ersan, “Anneler Gününde anne olamamış annelerimizin bir sonraki Anneler Gününde onlarında Anneler Gününü kutlayan bebeklerinin olması için böyle bir etkinlik düzenledik. Daha önce anne olmasına vesile olduğumuz bebeklerin fotoğrafları sergide açtık. Çocuk sahibi olmak isteyen çiftlere bilgilendirmede bulunuyoruz” dedi.
Dr. Ersan, “Bebek fotoğrafları tek başına bir anlamlı olmuyor. Onların hikayeleri birlikte olunca daha güzel ve daha anlamlı oluyor. 20-23 yıl bebek bekleyenlerin bebeklerini fotoğraflamamız çok daha anlamlı. Bebek sahibi olmayanlara tüp bebek yönetimini anlatırken, bu konuda toplumunda duyarlılığını oluşturmaya çalıştık. Çocuk sahibi olamayanlar çekinmemeli ve biran önce tedaviye başlamalı” diye konuştu.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam