ARAPGİR -KEMALİYE-AĞIN PLATFORMU İLK TOPLANTISINI YAPTI

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Arapgir-Kemaliye-Ağın (AKA) Platformu, çalışmalarına başladı ve ilk toplantısını Elazığ’ın Ağın ilçesinde gerçekleştirdi.
Şair Mehmet Zafer'in sunuculuğunu üstlendiği toplantıda Ressam Ömer Ali 'nin de resim sergisinin açılışı gerçekleştirildi. Toplantıda platform adına bir konuşma yapan Yusuf Sümer Yalçın, “Malatya’nın Arapgir, Erzincan’ın Kemaliye ve Elazığ’ın Ağın, üç ilçenin birlik olması ile büyük güç kazanacağız. İleride vakıf olma yolunda ilçelerimizin kültür ve eğitim ekonomisine hizmet edeceğiz” dedi.
Ağın Belediye Başkanı Yılmaz Serttaş ise platformun kurulması yolunda belediyeye düşecek her türlü yardımı gerçekleştireceklerini belirterek, “Oluşuma her zaman belediyemiz olarak destek olacağız” ifadelerini kullandı.
Kemaliye ve Arapgir'den de katılımın olduğu platformun ilk toplantısı şiir dinletileri ve Ağın'ın köylerini gezi ile son buldu. Platform adına Yusuf Sümer Yalçın, toplantının ikinci ayağının Kemaliye’de gerçekleştireceklerini açıkladı.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam