ARİF EMECAN’DAN BAŞKAN UĞUR POLAT’A ZİYARET

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Malatya merkez ilçe Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, ““Kurumlar arasında uyumlu çalışma sağlayacağız” dedi. 
Kayseri’den gelen Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekteri Arif Emecen, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekteri Arif Emecen, “Yeşilyurt Belediye Başkanımız Sayın Hacı uğur Polat’ın bölgesinde iyi bir oy oranında seçilmiş olması verilen desteğin açık bir göstergesidir. İnşallah önümüzdeki beş yılda yeni bir Yeşilyurt inşa edecektir. Büyükşehir Belediyesinin desteğiyle gelecekteki 2023 Yeni Türkiye vizyonuna uygun, kalıcı çalışmalar yapacağına inanıyorum. Yeşilyurt’ta gerçekten güzel hizmetler yapacağını biliyorum. Bu çalışmalarında Büyükşehir Belediyesi her zaman için yanlarında olacağını belirtmek istiyorum” dedi.
Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ise, “İki farklı belediye olsak dahi, tek bir belediye gibi çalışarak, aynı yöne bakan çalışmalar yapacağız. Büyükşehir ile uyumlu bir çalışma sergileyeceğiz. İmkanlarımızı daha iyi nasıl değerlendirebiliriz, en iyi hizmeti nasıl verebiliriz, onu planlayacağız. Birlik, beraberlik ve uyum her zaman kazandırmıştır. Biz de inşallah başta Büyükşehir Belediyemiz olmak üzere tüm kurumlarımızla bunu gerçekleştireceğiz. Sağlanacak uyum ve birliktelik ile yapılacak proje ve çalışmalarımız daha rahat, daha hızlı hayata geçecektir. Tek bir belediye gibi inşallah çalışmaları ortaya koyacağız. Seçim çalışmasında da bunları biz halkımıza da böyle taahhüt ettik. Seçimden sonra da bu ekiple birlikte aynı noktaya odaklanarak milletin hizmetinde olacağız. Farklı alanlarda yapacağımız çalışmalarda imarda, teknik konularda, mali yapıda Büyükşehrin bilgi birikimi ve tecrübesi de bizim için her zaman önemli olacaktır” ifadelerini kullandı.
Ziyarette, Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcıları da bulundu.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam