ASLANOĞLU’NU İÇİN TAZİYE MESAJLARI

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Malatya’nın iki dönem milletvekilliği yapan ve son olarak da İstanbul milletvekilliğini yürüten Mevlüt Aslanoğlu’nun (62) kalp krizi sonucu vefatı nedeniyle yayınlanan mesajlarda, Aslanoğlu’nun Malatya’ya birçok hizmetleri bulunduğu bildirildi. 
AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, yayınladığı mesajında, “22,23 ve 24.dönem Milletvekilimiz, Plan Bütçe komisyonunda birlikte mesai yaptığım,hemşerimiz Mevlüt Aslanoğlu’nun vefat haberini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Merhuma Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum” dedi.
Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, İstanbul Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu’nun vefatı dolayısıyla büyük üzüntü duyduklarını ifade etti.
Aslanoğlu’nun vefatı dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Erkoç şu ifadeleri kullandı:
”Değerli Hemşehrimiz İstanbul Milletvekili Ferit Mevlüt Aslanoğlu’nun ani vefatı bizleri derinden üzmüştür. Her şeyden önce Malatya’nın var olan sorunlarına her zaman duyarlı olan Merhum Mevlüt Aslanoğlu’na Allah’tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dilerim.”
Malatya Sanayici ve İşadamları Derneği (MASİAD) yönetim kurulu tarafından yapılan yazılı açıklamada, merhum Aslanoğlu’nun hizmet adamı olduğu belirtilerek, “Geçirdiği kalp krizi sonrasında hayatını kaybeden Malatyalı Mevlüt Aslanoğlu'na Allah' tan rahmet, yakınlarına sabırlar dileriz. Hepimizin başı sağ olsun” denildi.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam