ATLETİK BASKETBOL'UN GECESİ

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Malatya Basketbolu'nda Yıldız Erkekler Ligi'nde Atletik Basketbol, Yeni Balaban'ı 54-36 yendi.

Atletik Basketbol ile Yeni Balaban, Atatürk Spor Salonu'nda karşı karşıya geldi. C klasman hakemi Merve Kekeç ile il hakemi Nevzat Kaya'nın yönettiği müsabakaya iki takımda hızlı başladı.

Karşılıklı sayılarla geçilen ilk periyodu, Atletik Basketbol 18-12 önde tamamladı. Müsabakanın ikinci çeyreği Atletik Basketbol'un üstünlüğüyle geçildi. Hücum ve savunmada etkili bir görüntü ortaya koyan Atletik Basketbol, rakibinin fazla sayı üretmesine izin vermedi ve devreyi 29-18 üstün tamamladı.

Müsabakanın üçüncü çeyreğinde de Atletik Basketbol rüzgarı devam etti. Hücum ve savunma ribauntlarında üstün olan Atletik Basketbol, faul atışlarında da yüksek bir yüzdeyle oynadı ve çeyreği 41-27 önde tamamladı.

Final periyodunda da görüntü değişmedi. Rakibine fazla sayı şansı tanımayan Atletik Basketbol, bu periyotta 13 sayı üretti. Savunmadaki başarısıyla dikkat çeken Atletik Basketbol, müsabakayı 54-36 kazandı./FERDİ DURDU

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam