AVUKAT KATİPLERİ , SEKRETERLERİ VE BÜRO ELEMANLARI DERNEĞİ TÖRENLE AÇILDI

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Malatya Avukat Katipleri Sekreterleri ve Büro Elamanları Derneği’nin açılışı törenle yapıldı 
Halfettin Mahallesi Avukat Sokak Adliye Yanı Miraç İş Merkezi’nde Malatya Baro Başkanı Avukat Eyüp Kutlubay ve avukatlar ile Avukat Katipleri Sekreterleri ve Büro Elamanları’nın katılımıyla gerçekleştirilen açılış töreninde konuşan derneğin Basın Sözcüsü İlker Köseer, “Derneğimiz dernek mensubu arkadaşlarımızın çalışmakta oldukları avukatlarına daha faydalı olmaları adına eğitim seminerleri vermeyi amaçlıyoruz. Bunun yanı sıra arkadaşlarımızın sosyal haklarının sağlanması, çalışma şartlarının iyileştirilmesi ve görevleri gereği muhatap oldukları devlet dairelerinde hak ettikleri saygınlığı kazanmaları için çalışmalar yapacaktır. Bu çalışmalar sayesinde hem çalıştıkları iş yerlerini daha iyi temsil edecekler hem de mesleklerini icra ederek daha az yıpranacaklar. Derneğimiz sosyal faaliyetlerde bulunan bütün sivil toplum kuruluşlarının etkinlikleri içerisinde bulunacak ve toplumsal faydalı olmak adına çalışmalarda bulunacaktır. Derneğimizin kuruluşunda emeği geçen her kese teşekkür ediyoruz” dedi.
Baro Başkanı Avukat Eyüp Kutlubay ise, “İnsanoğluna bütün özgürlüklerde olduğu gibi örgütlenme özgürlüğünü de öğreten avukatların yanında çalışana kâtiplerin ve sekreterlerin böyle bir örgütlenmeye gitmesi bizleri ziyadesiyle memnun etti. Demokratik toplumlar aslında nitelik açısından örgütlü toplumlardır. Örgütlülük demokratik toplumlarda esastır. Örgütlülük size haklarınızı çıkarlarınızı koruma noktasında güçlü kılar, imkanlar getirir. Mesleğinizin standartlarının belirlenmesi ve bu standartlarının yakalanması noktasında da yararlar sağlar” şeklinde konuştu.
Açılış kurdelesini Malatya Baro Başkanı Avukat Eyüp Kutlubay, Malatya avukat Katipleri Sekreterleri ve Büro Elamanları Derneği Kurucu Yönetimi adına Cemal Hanilçi ve derneğin basın sözcüsü İlker Köseer kesti.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam