Bakan Kurum, il Koordinasyon Toplantısına KatıldıKurum'un toplantısı sonrasında düzenlenecek iftar programına katılacağı bildirildi.

Bakan Kurum, il Koordinasyon Toplantısına Katıldı
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş
Reklam

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, deprem bölgesi Malatya'da temaslarda bulunuyor.
Bir dizi program için Malatya'ya gelen Bakan Kurum İl Koordinasyon toplantısına katıldı. Bakan Kurum, bugüne kadar Malatya'da 26 bin 325 konut ile iş yerinin teslim edildiğini belirterek, yıl sonuna kadar bu rakamın 55 bin 496 konut, 10 bin 714 iş yeri, 13 bin 210 köy evi olmak üzere toplamda 79 bin 420'ye ulaşacağını belirtti. Bakan Kurum'un toplantısı sonrasında düzenlenecek iftar programına katılacağı bildirildi.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.