BALONLARA DİLEKLERİNİ YAZIP GÖKYÜZÜNE BIRAKTILAR

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

 Malatya Sevdalıları Platformu ellerinde getirdikleri balonları gökyüzüne bıraktılar. 
Sosyal medya ile haberleşen bir gurup vatandaş, ellerinde getirdikleri balonların içerisine Malatya ile ilgili dilekler yazıp gökyüzüne bıraktı. Malatya Sevdalıları Platformu tarafından Kapalı çar5şı üstünde yapılan faaliyet renkli görüntülere de sahne oldu.
Platform adına konuşan Hakan Doğan daha iyi bir Malatya için dileklerini gökyüzüne bıraktıklarını söyleyerek, “Malatya Sevdalıları Platformunu 2 aydır aktif hale geçirdik. Sosyal medyadan iletişim kurarak Kapalı Çarşı üstünde toplandık. Malatya adına birçok sosyal medyada yer alan isimler var ama bunlar şu ana kadar bir işlem yapmadılar. Malatya’da uzak diyarlarda memleket hasreti çektikleri kişilerin oluşturduğu bir topluluktur. Bizde burada Malatya’da hemşirelerimizin sevdalılarına mesaj iletiyoruz. Bu etkinlikteki sebep ‘Sevdamız Malatya’ sloganı ile bütün dileklerimizi balonlara yazıp gökyüzüne bırakacağız”dedi

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam