BAŞKAN GÜRKAN’DAN, BAŞKAN POLAT’A ZİYARET

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Malatya merkez ilçe Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 
Ziyarette konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Başkanımız geçmişteki performansını ve başarısını buraya taşıyarak Yeşilyurt’umuza çağdaş ve modern şehircilik anlayışını yansıtacaktır. Yapacağımız işleri de ortak akıl ve istişare içerisinde değerlendireceğiz” dedi.
Malatya merkez ilçe Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ise, “Biz artık bir takımız. Hepimiz birlikte bir takım olarak çalışmalarımızı ortaya koyacağız. Birbirimizin eksiklerini tamamlayacağız. Şehrin gelecek vizyonunu birlikte kuracağız. Başkanımızın Battalgazi’de örnek çalışmaları var. Yeni Battalgazi’de de aynı çalışmalarını ortaya koyacak. Biz de Yeşilyurt’ta çalışmalarımızı ortaya koyacağız. Ortak hareket ederek, ortak projeler ortaya koyarak yeni Malatya’mızı hep birlikte kuracağız” ifadelerini kullandı.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam