Başkan Kazgan’dan Akçadağspor’a Tam Destek

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

 Malatya 1. Amatör Küme Futbol Ligi C-Grubunda mücadele eden Akçadağspor bitime bir hafta kala Play-off’a çıkmaya garantiledi.
Malatya 1. Amatör Küme Futbol Ligi’nde oynadığı 13 maçta yenilgi yüzü görmeyen Akçadağspor geçtiğimiz hafta Doğanşehir’de karşı karşıya geldiği Yeşil Sürgü Gençlikspor müsabakasında alınan 2-1’lik galibiyetle Play-off’a çıkmaya garantilerken, bugün Ören Stadyumunda karşılaştığı Kale Gençlerbirliği’ni ise 6-0 mağlup ederek, yenilmezlik serisini sürdürdü.
Karşılaşmayı tribünlerde taraftarlarla birlikte takip eden Başkan Kazgan , maç sonrası büyük sevinç yaşarken Akçadağspor’a olan desteklerini süreceğini söyledi
Akçadağspor’un Play-off’a çıkmayı garantilemesi ilçe merkezinde de büyük sevinçle karşılanırken, Başpınar Mahalle Muhtarı Mehmet Torun ise Akçadağsporlu futbolcular ile yöneticilerinin onuruna yemek verdi.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam