BAŞKAN SELAHATTİN GÜRKAN’A ZİYARET

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

 Bisiklet Federasyonu Malatya İl Temsilcisi Mustafa Ekici ile Hidayet Arama Kurtarma Sosyal Yardım Derneği Başkanı Yüksel Önder ve dernek yönetimi, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti. 
Uluslar arası Malatya Bisiklet Festivali’nin 14-17 Ağustos tarihleri arasında düzenleneceği belirtildi. Bisiklet Federasyonu Malatya İl Temsilcisi Mustafa Ekici, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Bisiklet Federasyonu Malatya İl Temsilcisi Mustafa Ekici, “5 kez Nemrut Dağı’na bisikletimle çıktım. Bisiklet topluluğu olarak başlattığımız Nemrut Bisiklet Turu’na, Malatya Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği’ni de kurarak, önce ulusal, 3 yıldan beri de uluslararası düzenlediğimiz Nemrut bisiklet etkinliği çalışmalarımıza bu yılda daha kapsamlı bir şekilde hazırlanıyoruz. 4’üncüsünü düzenlediğimiz resmi olarak festivalden ötürü bugün Türkiye'nin dışına aşıp, uluslararası büyük bir ilgi görmeye başladı. Yapmış olduğumuz bu festivale daha profesyonelce yaklaşıyoruz" dedi.
Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, etkinliği düzenleyenlere teşekkür ederek, “Bisikletçiliğin ve çevrenin ve doğanın korunması sporun öne çıkarılması noktasında göstermiş oldukları teşvik takdire şayandır. Bu süreç içerisinde federasyonun bu çalışmalarını destekliyoruz. Battalgazi Belediyesi olarak da kendilerine sponsor olacağız" diye konuştu.
“BİRLİKTE ŞEHRİ YÖNETME ARZUSUNDAYIZ”
Bu arada, Hidayet Arama Kurtarma Sosyal Yardım Derneği Başkanı Yüksel Önder ve dernek yönetimi, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Hidayet Arama Kurtarma Sosyal Yardım Derneği Başkanı Yüksel Önder, derneğin kuruluş amacı ve faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.
Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, "Derneğinizi yakından takip ediyorum. Van’daki ve Bingöl’deki depremde ve feribot kazasındaki çalışmalarınızı takdirle karşıladık. Derneğin sosyal amaçlı kurulması ve sosyal içerikli çalışmalarınızdan dolayı tebrik ediyorum. Sivil toplum örgütlerinin bu oluşumları toplumdaki demokratik anlamda ve yardımlaşma ve dayanışmanın geliştirilmesi ve toplumdaki birlik ve beraberliğin öne çıkarılması hususunda önemli bir görev üstleniyorsunuz. Belediye başkanlığı olarak sivil toplum örgütleri, dernekler, meslek örgütleri ve sendikalarımız olsun, bunlarla birlikte şehri yönetme arzusundayız. Eğer bu değerlerle şehir yönetilirse, şehir anlam kazanır ve erdemli ve faziletli bir şehir olacağına inanıyoruz. Sizlerin görüş ve düşünceleriniz bizler için yol haritasıdır. Sizlerin bu çalışmaları örnek alınması gereken bir hadisedir” diye konuştu.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam