BAŞKAN UĞUR POLAT, SEÇİM GERGİNLİĞİ YAŞANAN SÜTLÜCE’Yİ ZİYARET ETTİ

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

 10 Ağustos Pazar günü gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı seçiminde yaşanan olaylar sebebiyle Sütlüce Mahallesi'ni ziyaret eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Olayların büyümemesi ve üzücü sonuçlara sebep olmaması için aklıselim, sorumluk sahibi kişilerin bu tür olaylarda aktif rol almaları önemlidir” dedi. 
Polat, “10 Ağustos Pazar günü gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı seçimi nedeniyle mahallemizde yaşanan huzursuzluk, ne ilimize, ne mahallemize ve ne de Yeşilyurt’umuza yakışan bir durum değildir. Bu tür üzücü olaylar yanlış anlaşılmalar ve ani hareketler ve komplo teorileri telafisi olmayan sonuçlara sebep olabilmektedir. Çok şükür ki yaşanan bu hadise, büyümeden, daha farklı olaylara sebep olmadan sonuçlanmıştır. Olayların büyümemesi ve üzücü sonuçlara sebep olmaması için aklıselim, sorumluk sahibi kişilerin bu tür durumlarda aktif rol almaları önemlidir” ifadelerini kullandı.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam