BATTALGAZİ BELEDİYE MECLİSİ, ŞUBAT AYI TOPLANTISINI YAPTI

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Battalgazi Belediye Meclisi, Şubat ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi. 
Battalgazi Belediyesi Meclis Salonu’nda Başkan Selahattin Gürkan Başkanlığı’nda gerçekleştirilen meclis toplantısı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.
Gündem maddelerinin görüşülmesine geçilirken daha önce İmar Komisyonu’na havale edilen bazı imar ile ilgili gündem maddeleri de İmar Komisyonu görüşü doğrultusunda oylanarak kabul edildi. Toplantıda bazı gündem maddeleri ise İmar Komisyonu’nda yapılan görüşmelerin devam etmesi nedeniyle ertelendi.
Meclis Toplantısında Battalgazi Belediyesi Stratejik Plan çerçevesinde yapılması uygun görülen her tür iş ile beraber yurt içi ve yurt dışı finans kuruluşları ile ilgili kredi ve sözleşme imzalama, iş ve işlemleri takip etme, Battalgazi Belediyesi Yeni Hizmet Binası’nın yapılması işi için Belediye Başkanına yetki verilmesi ile ilgili gündem maddeleri de yapılan oylama sonucu oy birliği ile kabul edildi.
Toplantıda son olarak, Disiplin Amirliği Yönetmeliği ve 2015 mali yılı ücret tarifesinde değişiklik yapılması ile ilgili gündem maddeleri ise, oy birliği ile kabul edildi.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam