"BATTALGAZİ BELEDİYESPOR'U GÜZEL YERLERE TAŞIMAK İSTİYORUZ"

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi'nde mücadele eden Battalgazi Belediyespor'u güzel yerlere taşımak istediklerini söyledi. 
Battalgazi Belediyespor'u yeniden yapılandıracaklarını ifade eden Gürkan, "Genel Kurul Meclis üyelerimizle onların ön toplantısı yaptık. Battalgazi Belediyespor adına talipli olan sivil bir yönetimde var. Bir diğer yandan meclis üyeleri arasında göreve talip olan arkadaşlar da var. Bu konu ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. En kısa sürede netleştirip Battalgazi Belediyespor’u da bulunduğu yerden daha güzel yerlerde görmek istiyoruz" dedi.
Gürkan, sadece futbol değil, diğer spor branşlarını da Battalgazi Belediyespor'un içerisine almak istediklerini belirterek, "Karate, basketbol, tekvando, boks ve voleybol gibi branşlara kısmi olarak desteklerimiz vardı. Bunlarla ilgili desteklerimiz devam edecek. Tesis Bakımında da iyi bir düzeydeyiz. Battalgazi de bunlarla ilgili alt yapı anlamında bu tür branşlara sunamayacağımız hiçbir alt yapı hizmeti yoktur. Bundan sonraki süreçte spor’un başına gelecek arkadaşlarla, en kısa zamanda spor branşlarını daha güzel bir seviyeye çıkaracağız" diye konuştu.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam