"BAYIM SABRIMIZ TAŞIYOR"

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Malatya, Malatyaspor, Yeni Malatyaspor...Bayım siz; Türkiye'nin en büyük, en çok taraftarı olan, kocaman bir camianın değil, kocaman bir ailenin evinde misafirsiniz! Malatya; ne bir takım için korkarak gelinebilecek bir deplasman ne de bir hakem için çekinerek maç yönetebileceği bir yer değil. Malatya, futbolu seven; Türkiye'de saygı duyulan, Türk futboluna damga vurmuş bir şehir. Sen, eline bir düdük verildi, cebine iki tane kart konuldu diye kocaman bir ailenin hakkını yiyemezsin.Malatya İnönü Stadı mazisiyle bir müze niteliği taşırken, sen o müzede kafana göre kararlar veremezsin.

Şampiyonluklar elbette ki kolay kazanılmıyor. Paradan önce mücadele, ter, azim ve emek lazım. Özveri ve birliktelik lazım. Malatya bu özveri ve birlikteliği yakaladı. Mücadele ise puan tablosuna bakıldığında en iyi şekilde görülebiliyor. Ama sezon başından bu yana bariz hakem hataları canımızı yakıyor. Kaybedilen puanla değil, adaletsiz kararlar ve hakemlerin basit kararları üzüyor bizi. Sahada mücadele edip de, terinin son damlasına kadar savaşan futbolcuların 90 dakika sonunda sizini verdiğiniz hatalı kararlar yüzünden başları önde soyunma odasına gitmeleri bizi üzüyor. Siz bayım! basit düdükler çalan beyefendi, siz bunları anlayabilir misiniz? Tabi ki anlayamazsınız...

Biz bu şampiyonluğu yıllardır bekliyoruz. Sadece dışarı ile değil, içimizdeki kirli oyunları da bozarak, bu yolda ilerlemeye çalışıyoruz. Bütün engellemelere, parazitlere, leş kargalarına inat yürüyoruz bu yolda. Ama sen elindeki düdükle ve cebindeki kartlarla, emeğimizin karşılığını almamıza engel oluyorsun. Canımız yanıyor. Bağırmak istiyoruz ama sesimizi yükseltince de sindirilmeye çalışılıyoruz. Ama biz sizin sandığınız gibi korkak ya da çekingen değiliz. Koskoca bir camianın hakkını göz göre göre kimseye, hele de ucuz düdük ve kartlara yedirtmeyiz.

Bakın bayım; biz şampiyonluk için kenetlendik. Malatya böyle bir ortamı bir daha bulur, illaki bulur. Ama siz bu kararların altında ezilirsiniz. Bu yük, bu vebal illaki vicdanınızı sızlatır. Bizim canımız yanar ama siz bu vicdan azabını bir ömür çekemezsiniz.

Bayım biz Tokatspor karşısında sadece 2 puan kaybettik. Peki, ya siz ne kaybettiniz?

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam